De houten poppetjes zijn nu te bestellen in de meest populaire kleuren! Een mooie selectie voor iedereen. Hiermee maak je je gezin of familie compleet. Deze houten poppetjes of pegdolls hebben een mooie neutrale uitstraling wat in elk interieur past. Hierdoor zijn ze ook erg leuk als een persoonlijk cadeau voor een nieuw gezinnetje. Zou je toch graag een andere kleur willen, geef dit dan aan bij de opmerkingen in de winkelwagen of mail naar info@vanval.nl

 

Een Gouden Hart is er op te laten schilderen voor een kleine meerprijs!

 

De houten poppetjes zijn te bestellen in verschillende maten. Daarnaast is er de keuze uit een jongen of een meisje. Let goed op bij de bestelling dat je de goede variatie en kleur hebt gekozen.

S: 3,2 cm

M: 4,3 cm

L: 5,2 cm

Dit zijn de meest gangbare maten. Wil je echt indruk maken zijn de peg dolls ook verkrijgbaar in

XL: 6,9 cm 

Indien gewenst kunnen de poppetjes gelakt worden met een vernis laag. Bijvoorbeeld wanneer ze intensief gebruikt worden in een poppenhuis of als taarttopper wordt dit aangeraden. De vernis is mat en daarna niet zichtbaar. Ook de kleur blijft hetzelfde als ongelakt. Voor het lakken wordt een meerprijs van 0,50 euro gerekend.

 

Wil je de poppetjes als cadeau direct naar iemand toe laten sturen? Zet het adres en een klein bericht dan in het kader 'Aanvullende info'. Zodat ik m kan versturen voor je.